5 Οκτωβρίου – Πανσέληνος στον Κριό


Το βράδυ της Πέμπτης 5 Οκτωβρίου στις 9:40 πραγματοποιείται Πανσέληνος στις 12ο 42΄ του Κριού. Θα κλείσει ο κύκλος φθαρμένων σχέσεων και αποτυχημένων συνεργασιών, θα αναζητήσετε νέους δημιουργικούς προορισμούς που θα αναδείξουν την αξία σας αλλά οι βιαστικές αποφάσεις μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη και σε αδιέξοδα.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, Λέοντες και Τοξότες που γεννήθηκαν στην αρχή του δεύτερου δεκαήμερου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στη 12η μοίρα αυτών των ζωδίων.
Θα προσπαθήσετε να απαλλαγείτε από όποιους σας καταπιέζουν, θα είστε ανυπόμονοι, τα συναισθήματά σας θα είναι ακραία και θα τα εκφράζετε χωρίς να σκεφτείτε τις συνέπειες.
Ελέγξτε τον θυμό σας για να αποφύγετε καβγάδες και χωρισμούς. Κάποιοι θα ερωτευτείτε κεραυνοβόλα αλλά επειδή χρειάζεστε μια θεαματική αλλαγή θα έχετε πολλές προσδοκίες από το άτομο αυτό χωρίς να εξετάσετε αν μπορεί να ανταπεξέλθει και ίσως απογοητευτείτε αργότερα που θα δείτε πιο ψύχραιμα την κατάσταση.
Προσοχή λοιπόν αν ξεκινάτε κάτι στην ερωτική ή στην επαγγελματική σας ζωή, συνήθως οι σχέσεις που ξεκινούν με αυτές τις συνθήκες δεν κρατάνε πολύ ή σας ταλαιπωρούν.
Η σύνοδος Αφροδίτης Άρη που σχηματίζεται σήμερα επίσης στην Παρθένο ευνοεί τα φλερτ και τη διασκέδαση. Θα τολμήσετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σε κάποιον που σας αρέσει πολύ, θα οργανώσετε κάτι ξεχωριστό για να περάσετε όμορφα με τον σύντροφό σας και θα τον στηρίξετε αν χρειαστεί.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια της γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι), οι Δίδυμοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες που γεννήθηκαν τις τελευταίες μέρες του δεύτερου δεκαήμερου. Η μέρα θα περάσει όμορφα και για τους αδέσμευτους, θα έχετε προσκλήσεις για εξόδους, θα είστε δημιουργικοί, ευχάριστοι και γεμάτοι ενέργεια.  

ΚΡΙΟΙ: Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 5 Οκτωβρίου θα είστε σε υπερδιέγερση και θα δράτε παρορμητικά προσπαθώντας να ρυθμίσετε ό,τι σας απασχολεί. Θα ξεσπάτε τον θυμό σας σε άτομα που ανέχεστε εδώ και καιρό αδιαφορώντας για τη ρήξη που θα προκαλέσετε στη σχέση σας και με την ίδια ευκολία θα νιώσετε ξαφνικά ερωτευμένοι ή θα αποφασίσετε να κάνετε αλλαγές σε επαγγελματικά θέματα χωρίς να εξετάζετε προσεκτικά τα δεδομένα.

ΤΑΥΡΟΙ: Στις 5 Οκτωβρίου με την Πανσέληνο στον Κριό θα είστε αναστατωμένοι επειδή δεν έχετε πετύχει κάποιους στόχους, θα νιώθετε εγκλωβισμένοι σε συνθήκες που δεν επιλέξατε ή θα εκνευριστείτε γιατί θα πρέπει να αναλάβετε υποχρεώσεις που δεν θέλετε. Για να έχετε τον έλεγχο της κατάστασης θα αλλάξετε το πρόγραμμά σας ακολουθώντας δικά σας πλάνα, θα έρθετε σε ρήξη με όσους σας παρεμποδίζουν και θα δυσκολεύεστε να φερθείτε ήρεμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με την Πανσέληνο στον Κριό στις 5 Οκτωβρίου θα κάνετε την εμφάνισή σας σε χώρους που δεν συνηθίζατε να πηγαίνετε, θα προκαλείτε την προσοχή με τη συμπεριφορά σας και θα κάνετε αρκετά ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Αν έχετε δυσαρεστηθεί από έναν φίλο θα κόψετε κάθε επαφή μαζί του, θα επανέλθουν στη ζωή σας άτομα που είχατε μοιραστεί ευχάριστες εμπειρίες στο παρελθόν και ίσως αποκτήσετε φήμη λόγω της δουλειάς σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Με την Πανσέληνο στον Κριό στις 5 Οκτωβρίου θα συμβούν κάποια αναπάντεχα γεγονότα στον επαγγελματικό τομέα που θα σας αναγκάσουν να αναθεωρήσετε αποφάσεις που είχατε πάρει παλιότερα ή θα εμφανιστούν νέες προοπτικές για την καριέρα σας. Για να πετύχετε τους φιλόδοξους στόχους σας θα χρειαστεί να αναλάβετε πρωτοβουλίες που θα σας φέρουν σε αντιπαράθεση με συναδέλφους ή θα αλλάξετε επαγγελματική κατεύθυνση.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Με την Πανσέληνο στον Κριό στις 5 Οκτωβρίου θα ανυπομονείτε να αλλάξετε τη ζωή σας αξιοποιώντας τις ικανότητές σας και καταλαμβάνοντας επαγγελματικά ή κοινωνικά μια καλύτερη θέση που πιστεύετε ότι σας αξίζει. Μπορεί να ξεκινήσετε μια δραστηριότητα που σχετίζεται με το εξωτερικό ή θα κάνετε ένα μακρινό ταξίδι, ευνοούνται οι σπουδές και η ρύθμιση νομικών υποθέσεων ενώ μια ερωτική περιπέτεια θα αναπτερώσει το ηθικό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Στις 5 Οκτωβρίου με την Πανσέληνο στον Κριό θα καταφέρετε να ρυθμίσετε μια οικονομική εκκρεμότητα, θα βγείτε ωφελημένοι από προσπάθειες τρίτων ή θα εισπράξετε ένα χρηματικό ποσό που σας χρωστούσαν από παλιότερη επαγγελματική συναλλαγή. Ίσως βιαστείτε να κλείσετε μια συμφωνία ή θα κάνετε μια επένδυση με μεγάλο ρίσκο, αλλά για να διασφαλίσετε τα κέρδη σας θα πρέπει να σκέφτεστε ψύχραιμα και να έχετε υπομονή.

ΖΥΓΟΙ: Με την Πανσέληνο απέναντι από το ζώδιό σας στις 5 Οκτωβρίου πολλά θα αλλάξουν στην προσωπική σας ζωή γιατί θα είστε αποφασισμένοι να ζείτε έντονα και δεν θα αφήνετε να σας καταπιέζουν ούτε θα σπαταλάτε χρόνο με ανθρώπους που σας κουράζουν. Θα είστε απόλυτοι, θα εκνευρίζεστε με το παραμικρό, θα τερματίσετε σχέσεις και συνεργασίες που δεν σας καλύπτουν και νέοι άνθρωποι θα μπουν στη ζωή σας που θα φέρουν ανατροπές.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Με την Πανσέληνο στον Κριό στις 5 Οκτωβρίου οι κόντρες στον εργασιακό χώρο θα είναι έντονες, θα προσπαθείτε να επιβάλετε τις απόψεις σας ή θα εκνευρίζεστε επειδή δεν θα εξελίσσονται κάποιες υποθέσεις όπως επιθυμείτε. Μια πρόταση για συνεργασία θα σας φανεί ενδιαφέρουσα αλλά ίσως κρύβει παγίδες, να χειρίζεστε με προσοχή τις μηχανές του γραφείου και γυμναστείτε για να εκτονώσετε τον εκνευρισμό σας αντί να τσακώνεστε.

ΤΟΞΟΤΕΣ: Με την Πανσέληνο στον Κριό στις 5 Οκτωβρίου θα επιδιώκετε να ζήσετε έντονες ερωτικές εμπειρίες, δεν θα συμβιβάζεστε με άχρωμες σχέσεις και δεν θα επιτρέπετε να σας βάζουν περιορισμούς ή να σας υποδεικνύουν πώς θα συμπεριφερθείτε. Μια παλιά αγάπη θα επιστρέψει, θα έχετε έντονες διαμάχες με τον σύντροφό σας και είναι πολύ πιθανό να φτάσετε στον χωρισμό ενώ κάποιοι άλλοι θα αισθανθείτε ένα νέο ερωτικό σκίρτημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Με την Πανσέληνο στον Κριό στις 5 Οκτωβρίου θα δώσετε προτεραιότητα στις ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειας, θα ανακαινίσετε και θα εξοπλίσετε τον χώρο σας, κάποιοι θα αποφασίσετε να αλλάξετε τόπο διαμονής ή θα φύγετε από το πατρικό σπίτι για να νιώθετε ανεξάρτητοι. Όσοι δεν κάνετε κάτι δημιουργικό θα γκρινιάζετε, μπορεί να είστε θυμωμένοι από τη συμπεριφορά ενός συγγενούς ή αγχωμένοι από ένα οικογενειακό θέμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Στις 5 Οκτωβρίου με την Πανσέληνο στον Κριό θα είστε δυναμικοί, δραστήριοι, με πολλές πρωτότυπες ιδέες για να αναβαθμίσετε την προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή. Θα αποφασίσετε ξαφνικά να κάνετε μια εκδρομή, θα συναντηθείτε με συνεργάτες για να κλείσετε συμφωνίες και θα προωθήσετε τη δουλειά σας στο κοινό. Μια νέα γνωριμία θα εξελιχθεί σε φιλία ή σε ερωτική σχέση αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα κρατήσει πολύ.

ΙΧΘΥΕΣ: Με την Πανσέληνο στον Κριό στις 5 Οκτωβρίου θα ανυπομονείτε να κερδίσετε πιο πολλά χρήματα ή θα διεκδικήσετε με πείσμα ένα ποσό που σας οφείλουν. Οι συναλλαγές πρέπει να γίνονται με προσοχή για να αποφύγετε λάθη λόγω βιασύνης και να διαχειρίζεστε σωστά το εισόδημά σας για να μην υπερβείτε το ποσό που μπορείτε να ξοδέψετε. Μπορεί να αγχωθείτε για ένα δάνειο ή για μια παλιά οφειλή που παραμένει σε εκκρεμότητα.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων