6 Σεπτεμβρίου – Πανσέληνος στους Ιχθύς


Στις 9:02 την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται Πανσέληνος στις 13ο 53΄των Ιχθύων, θα είστε ευσυγκίνητοι, ανήσυχοι για την έκβαση των θεμάτων που σας απασχολούν και δεν θα είναι εύκολο να βρείτε τι πραγματικά χρειάζεστε για να είστε καλά.
Θα νοσταλγείτε περασμένες χαρές, τα όνειρα θα είναι έντονα, η φαντασία καλπάζει, μπορεί να βρείτε καταφύγιο σε ανθρώπους που αγαπάτε για να καταστείλετε τους φόβους σας, θα έχετε ισχυρή διαίσθηση και θα προσφέρετε πρόθυμα την βοήθειά σας όπου χρειάζεται.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες), Καρκίνοι και Σκορπιοί που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο στην 13η μοίρα αυτών των ζωδίων.
Οι σχέσεις θα έχουν ρομαντισμό, υπερβολικές συναισθηματικές εκδηλώσεις, θα σχεδιάσετε διάφορα πράγματα με τον σύντροφό σας αλλά μπορεί να μην πραγματοποιηθούν γιατί δεν θα σκέφτεστε ρεαλιστικά. Οι έρωτες που θα προκύψουν αυτές τις μέρες θα είναι ιδιαίτεροι, ονειροπόλοι, πλατωνικοί ή θα πρέπει να μείνουν κρυφοί και κάποιοι θα λήξουν άδοξα όταν αργότερα προσγειωθείτε ανώμαλα στην πραγματικότητα.
Αρκετοί θα έχετε άγχος και έντονη επιθυμία να ξεφύγετε από όσα σας ταλαιπωρούν, ποτά και φάρμακα να καταναλώνονται με προσοχή για να αποφύγετε δυσάρεστα απρόοπτα.
Άτομα που σας πλήγωσαν θα καταλάβουν ότι ήρθε η ώρα να φύγουν από τη ζωή σας ή θα τους συγχωρέσετε και θα αρχίσει νέα φάση στη σχέση σας, κάποιες παλιές αγάπες μπορεί να γυρίσουν αλλά θα είναι δύσκολο να είστε καλά μαζί αν δεν διορθώσετε αυτά που έγιναν αιτία να χωρίσετε.

ΚΡΙΟΙ: Θα έρθουν στην επιφάνεια ανασφάλειες για το μέλλον και θα δυσκολεύεστε να είστε αισιόδοξοι με την Πανσέληνο στους Ιχθύς στις 6 Σεπτεμβρίου, συναισθηματικές πληγές που δεν έχουν κλείσει θα σας ταλαιπωρούν αλλά δεν ωφελεί να σκέφτεστε το παρελθόν. Δεν θα αντέχετε την πολυκοσμία γιατί χρειάζεστε ησυχία για να κάνετε τον απολογισμό σας και να ανασυνταχτείτε, ένας μυστικός έρωτας θα σας απασχολεί, θα είστε άτονοι ή μελαγχολικοί.

ΤΑΥΡΟΙ: Κάποιοι φίλοι θα δείξουν πως δεν εκτιμούν όσα τους προσφέρετε ή θα πληγωθείτε από την αδιαφορία τους με την Πανσέληνο στους Ιχθύς στις 6 Σεπτεμβρίου, σκεφτείτε όμως ότι είστε ευάλωτοι και ίσως οι αντιδράσεις σας είναι υπερβολικές. Μιλήστε σε εκείνους που σας καταλαβαίνουν για να πάρετε δύναμη και στηρίξτε όσο μπορείτε τους αδύναμους, νέες γνωριμίες θα αποδειχτούν σημαντικές και ίσως μέσα σε μια παρέα γεννηθεί ερωτική σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα φοβάστε ότι υπονομεύουν τη θέση σας στη δουλειά ή ότι δεν θα εκτιμηθεί η προσφορά σας με την Πανσέληνο στους Ιχθύς στις 6 Σεπτεμβρίου, οι σχέσεις με ανώτερους και συναδέλφους θα διαταραχτούν γιατί κάποιος θα δρα παρασκηνιακά. Ίσως χρειαστεί να αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις και θα παραμελήσετε την οικογένειά σας, αν ζητάτε νέα θέση εργασίας θα αγχωθείτε αλλά θα τα καταφέρετε αρκεί να μην είστε ανυπόμονοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Θα επιθυμείτε να αποδράσετε από τα προβλήματα της καθημερινότητας ζώντας για λίγο σε έναν μακρινό τόπο κι αν δεν έχετε αυτή τη δυνατότητα θα κάνετε πολλά ταξίδια με τη φαντασία με την Πανσέληνο στους Ιχθύς στις 6 Σεπτεμβρίου. Μια καλή λύση είναι να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο ψυχολογίας που όχι μόνο θα σας δώσει εφόδια για μια δουλειά, αλλά θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε και να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Θα έχετε άγχος για τη ρύθμιση φορολογικών εκκρεμοτήτων, για οικονομικά και περιουσιακά θέματα με την Πανσέληνο στους Ιχθύς στις 6 Σεπτεμβρίου, η ανασφάλεια θα σας εμποδίζει να χαλαρώσετε και κάποια έκτακτα έξοδα θα μεγαλώσουν την ανησυχία σας. Αν έχετε κοινές επενδύσεις ή δραστηριότητες με τον σύντροφό σας ίσως νομίζετε ότι κάνει ό,τι θέλει χωρίς να σας υπολογίζει, μιλήστε του καθαρά και μην είστε τόσο καχύποπτοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Θα είστε επιφυλακτικοί, εσωστρεφείς και καχύποπτοι με την Πανσέληνο στους Ιχθύς στις 6 Σεπτεμβρίου, οι εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες θα σας κάνουν να θέλετε να απομακρυνθείτε από κάποια άτομα για να πάψετε να ταλαιπωρείστε. Ίσως νομίζετε πως ο σύντροφός σας δεν σας αγαπά πια αλλά δεν πρέπει να πάρετε τώρα οριστικές αποφάσεις γιατί είστε μπερδεμένοι, αφήστε τον χρόνο να δείξει αν αντέξουν παλιοί και νέοι έρωτες.

ΖΥΓΟΙ: Θα είστε εξαντλημένοι από τις πολλές απαιτήσεις της καθημερινότητας και θα έχετε άγχος για την επαγγελματική σας πορεία με την Πανσέληνο στους Ιχθύς στις 6 Σεπτεμβρίου, ίσως μειωθεί η απόδοσή σας λόγω μικρών προβλημάτων υγείας ή θα νιώθετε απογοήτευση επειδή δεν αναγνωρίζουν την προσφορά σας. Κάντε αποτοξίνωση για να συνέλθετε, βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και διώξτε τις κακές σκέψεις, αν δουλεύετε σωστά θα δικαιωθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Ίσως κουράσετε τον σύντροφό σας με τα παράπονα και με τη γκρίνια σας με την Πανσέληνο στους Ιχθύς στις 6 Σεπτεμβρίου, θα χρειάζεστε αποδείξεις αγάπης για να ξέρετε πως είστε ασφαλείς, θα είστε ανήσυχοι και φιλύποπτοι. Οι ερωτευμένοι θα είστε συνέχεια μαζί ανταλλάσσοντας υποσχέσεις και κάνοντας όνειρα για το μέλλον. Μη ρισκάρετε αγάπες που αντέχουν στον χρόνο για να ζήσετε μια ερωτική περιπέτεια που δεν έχει προοπτικές.

ΤΟΞΟΤΕΣ: Το σπίτι θα είναι το καταφύγιό σας, θα αποζητάτε την αγάπη των δικών σας και θα αναπολείτε το παρελθόν με την Πανσέληνο στους Ιχθύς στις 6 Σεπτεμβρίου αλλά δεν θα σκέφτεστε αντικειμενικά, θα είστε εύθικτοι και ίσως παραπονιέστε ότι δεν σας φροντίζουν ή δεν αναγνωρίζουν τις προσπάθειές σας. Αν πρόκειται να συγκατοικήσετε αυτές τις μέρες ή να μετακομίσετε προσέξτε τις λεπτομέρειες και βεβαιωθείτε πως κάνατε σωστή επιλογή.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Δεν θα αντιλαμβάνεστε καθαρά τι συμβαίνει γύρω σας με την Πανσέληνο στους Ιχθύς στις 6 Σεπτεμβρίου, θα υποψιάζεστε πως δεν σας συμπαθούν ή πως υπονομεύουν τα συμφέροντά σας, θα ειπωθούν λόγια που πληγώνουν ή θα δοθούν υπερβολικές υποσχέσεις που θα αθετηθούν αργότερα. Οργανώστε σωστά μετακινήσεις και ταξίδια για να μην έχετε δυσάρεστα απρόοπτα και μη συζητάτε για σοβαρά θέματα αν δεν είστε απόλυτα νηφάλιοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Θα ξοδέψετε αρκετά χρήματα ασυλλόγιστα με την Πανσέληνο στους Ιχθύς στις 6 Σεπτεμβρίου για να διασκεδάσετε και να ικανοποιήσετε κάποιες επιθυμίες σας, χωρίς να υπολογίζετε τις οικονομικές υποχρεώσεις που ίσως δεν μπορέσετε να καλύψετε. Δεν είναι κατάλληλο διάστημα να διαπραγματευτείτε αμοιβές και παλιές οφειλές, μην αγχώνεστε για την επαγγελματική σας πορεία γιατί πολλά θέματα θα λυθούν αν παραμείνετε ψύχραιμοι.

ΙΧΘΥΕΣ: Όσοι δεν εισπράττετε αυτά που περιμένετε από τα πρόσωπα που σας περιβάλλουν θα είστε απογοητευμένοι και ανήσυχοι με την Πανσέληνο στους Ιχθύς στις 6 Σεπτεμβρίου, θα θέλετε να απαλλαγείτε από σχέσεις και συνεργασίες που δεν σας καλύπτουν για να μην έχετε άλλη απώλεια ενέργειας. Προσέξτε την υγεία σας, μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις και να παραμερίσετε τους φόβους σας γιατί επηρεάζεστε αρνητικά και θα κάνετε λάθη.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων