9 Ιουλίου – Πανσέληνος στον Αιγόκερο


Η δεύτερη Πανσέληνος του καλοκαιριού πραγματοποιείται στις 6:06 την Κυριακή 9 Ιουλίου στις 17ο 9΄του Αιγόκερου. Συμμετέχει ο ανάδρομος Πλούτωνας σε σύνοδο με τη Σελήνη και αυξάνει την περίσκεψη, την αυτοσυγκράτηση και τους προβληματισμούς.
Θα νιώθετε έντονο το βάρος των υποχρεώσεων που έχετε αναλάβει, οι εξελίξεις σε θέματα που σας αγχώνουν θα φαίνονται αργές ή αμφίβολες και θα απογοητεύεστε εύκολα από τις δυσκολίες που παρουσιάζονται στον δρόμο σας. Η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου είναι σε πτώση, δεν θα εκφράζετε όσα αισθάνεστε, θα είστε επιφυλακτικοί, μυστικοπαθείς, ίσως αντιμετωπίσετε κάποια μικρά προβλήματα υγείας, πόνους στη μέση, στα δόντια ή κάποιες αλλεργίες.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι), Ταύροι και Παρθένοι που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στη 17η μοίρα αυτών των ζωδίων.
Θα είστε αυστηροί, επικριτικοί, απόμακροι, θα επιθυμείτε διακαώς να πετύχετε κάτι καλό στον επαγγελματικό τομέα και θα ανησυχείτε για τις οικονομικές εκκρεμότητες που ολοένα αυξάνονται. Θα αποφασίσετε πως ήρθε η ώρα να τελειώσει μια συνεργασία, θα εξετάσετε το ενδεχόμενο να αποκτήσετε περισσότερα εφόδια για να μπορείτε να διακριθείτε και ίσως κάποιοι δυσαρεστημένοι από τις συνθήκες φύγετε ξαφνικά από τη δουλειά.
Μην προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές παρορμητικά, διδαχτείτε από παλιά λάθη, διώξτε τις ενοχές και οργανωθείτε σωστά για να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Σίγουρα οι δικές σας επιλογές σας έφεραν σε δύσκολη θέση όμως δεν θα κερδίσετε κάτι αν τιμωρείτε τον εαυτό σας, είναι προτιμότερο να συγκεντρωθείτε στο πώς θα αναδείξετε τα ταλέντα σας.
Θα νευριάζετε εύκολα και θα δημιουργηθούν εντάσεις στη σχέση ή στον γάμο σας, ειδικά αν περνάτε μια δύσκολη φάση. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, δείτε τα θετικά σημεία του συντρόφου σας, λύστε ήρεμα τις διαφωνίες σας και μη βιαστείτε να τον διώξετε από τη ζωή σας.

ΚΡΙΟΙ: Επαγγελματικές εκκρεμότητες και αυξημένα καθήκοντα θα σας προκαλέσουν μεγάλο άγχος στις 9 Ιουλίου με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο, μπορεί να τσακωθείτε με ανώτερους ή με συναδέλφους αν δεν συγκρατήσετε τον εκνευρισμό σας. Θα αισθάνεστε πως παλεύετε μόνοι, όσοι έχετε οικογενειακά προβλήματα θα καταπιέζεστε πολύ χρονικά, κάποια παλιά λάθη ίσως καθυστερούν την πορεία σας αλλά δεν θα σας ωφελήσουν οι βιαστικές αλλαγές.

ΤΑΥΡΟΙ: Μια νομική υπόθεση ή καθυστερήσεις σε ένα θέμα που σχετίζεται με το εξωτερικό θα σας ταλαιπωρήσουν στις 9 Ιουλίου με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο, η επικοινωνία με άτομα από μακριά θα έχει δυσκολίες και δεν θα έχετε υπομονή να τακτοποιήσετε διάφορες εκκρεμότητες. Θα κάνετε πολύ φιλόδοξα σχέδια, θα ξαναθυμηθείτε όνειρα που κάνατε πριν πολύ καιρό όμως θα ανησυχείτε για το αν θα καταφέρετε να νικήσετε τις ανασφάλειές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δάνεια και οικονομικές εκκρεμότητες προς τρίτους θα σας απασχολήσουν στις 9 Ιουλίου με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο, ζητήστε συμβουλές πιο έμπειρων ατόμων για να διαχειριστείτε σωστά τα χρήματά σας αν θέλετε να καλύψετε όλες τις υποχρεώσεις σας. Τα έσοδά σας θα αυξηθούν αν ξεκινήσετε κάτι μαζί με τον σύντροφό σας, αν αξιοποιήσετε ένα ακίνητο ή κάνοντας μια επένδυση αλλά οι αποφάσεις πρέπει να παρθούν όταν ηρεμήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Τα προβλήματα στην ερωτική σας σχέση ή σε μια συνεργασία θα αυξηθούν στις 9 Ιουλίου με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο, θα είστε καχύποπτοι, εριστικοί, απότομοι και ο φόβος της απόρριψης ή της μοναξιάς θα επηρεάζει αρνητικά τη συμπεριφορά σας. Κάποιοι θα φτάσετε στον χωρισμό γιατί δεν θα αντέχετε άλλο ή θα κρατηθείτε σε απόσταση για να σκεφτείτε τι πρέπει να κάνετε, όμως δεν είναι κατάλληλη στιγμή για να πάρετε αποφάσεις.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Η ατμόσφαιρα στον επαγγελματικό χώρο θα είναι ηλεκτρισμένη στις 9 Ιουλίου με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο, θα είστε νευρικοί, εξαντλημένοι από την πολλή δουλειά και για να μην καταρρεύσετε πρέπει να φροντίσετε τη σωματική και την ψυχική σας υγεία. Δεν θα σας περισσεύει χρόνος να ξεκουραστείτε γιατί θα αναλάβετε πιο πολλές ευθύνες, ίσως συζητήσετε για νέες συνεργασίες αλλά θα είστε απόλυτοι και δεν θα ανέχεστε υπερβολές.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Θα κάνετε αυστηρές παρατηρήσεις στον σύντροφο και στα παιδιά σας, δεν θα ανέχεστε επιπολαιότητες και θα δημιουργηθούν εντάσεις στις 9 Ιουλίου με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο αν δεν καταφέρετε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Αν αντιμετωπίζετε ήδη δυσκολίες στη σχέση σας προσπαθήσετε να είστε καλοπροαίρετοι, ήρεμοι και να μη δώσετε αφορμή για τσακωμό, όσοι βρεθείτε σε παρέα θα είστε επιφυλακτικοί με νέες γνωριμίες.

ΖΥΓΟΙ: Οικογενειακές διαφωνίες κυρίως με ένα ηλικιωμένο άτομο θα σας χαλάσουν το κέφι στις 9 Ιουλίου με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο, θα νιώθετε ότι καταπιέζεστε και μπορεί να αντιδράσετε άσχημα δημιουργώντας ρήγμα στη σχέση σας. Ένα συγγενικό πρόσωπο μπορεί να ταλαιπωρηθεί από ένα θέμα υγείας, πρακτικά ζητήματα του σπιτιού θα σας αγχώσουν, κάποιοι θα αποφασίσετε παρορμητικά να μετακομίσετε για να έχετε έναν δικό σας χώρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Θα είστε ισχυρογνώμονες, εύθικτοι, απαιτητικοί και δεν θα υποχωρείτε ακόμα κι αν κάποιες σχέσεις φτάσουν στα άκρα στις 9 Ιουλίου με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο, δεν θα μασάτε τα λόγια σας αλλά κάποιες στιγμές θα επιλέξετε τη μοναξιά για να οργανωθείτε. Θα κάνετε αρκετές μετακινήσεις για προσωπικούς λόγους ή για δουλειά και θα αισθάνεστε κουρασμένοι, θα επισκεφτείτε ηλικιωμένους συγγενείς και ίσως προκύψουν παρεξηγήσεις.

ΤΟΞΟΤΕΣ: Κάποια απρόβλεπτα έξοδα αλλά και οι τρέχουσες οικονομικές υποχρεώσεις θα σας αγχώσουν αρκετά στις 9 Ιουλίου με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο, πρέπει να κλείσετε παλιούς λογαριασμούς και να μην αφήσετε τα προβλήματα να χρονίζουν. Θα υπάρξει ένα μπλέξιμο σχετικά με χρήματα που περιμένετε, ίσως βγείτε εκτός προϋπολογισμού αν έχετε όρεξη για αγορές και τα επαγγελματικά ξεκινήματα θα αποδώσουν μετά την Πανσέληνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Θα έχετε ανάγκη να βάλετε σε τάξη επαγγελματικά θέματα και την προσωπική σας ζωή στις 9 Ιουλίου με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας αλλά θα είστε σε σύγχυση και δεν θα μπορείτε να πάρετε σωστές αποφάσεις. Θα προσπαθείτε να επιβληθείτε στον σύντροφό σας, θα θέλετε να σιγουρευτείτε για το μέλλον της σχέσης, θα θέλετε να νιώσετε ασφαλείς αλλά θα καταλήξετε σε καβγά αν επιμένετε να φέρεστε εγωιστικά και να μην υποχωρείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Όσοι είστε στα πρόθυρα επαγγελματικών αλλαγών και όσοι έχετε προβλήματα με τον σύντροφό σας θα νιώθετε πολύ μπερδεμένοι στις 9 Ιουλίου με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο, θα απομονωθείτε για να σκεφτείτε τρόπους να βγείτε από το αδιέξοδο κάνοντας ρεαλιστικά σχέδια. Δεν πρέπει να είστε πολύ αυστηροί με τον εαυτό σας και με τους φίλους που βρίσκονται κοντά σας, έχετε ανάγκη από ξεκούραση για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Όσοι έχετε δυσαρεστηθεί από τη συμπεριφορά ενός φιλικού ατόμου θα του δείξετε την αγανάκτησή σας στις 9 Ιουλίου με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο και ίσως αποφασίσετε να σταματήσετε κάθε σχέση μαζί του. Γενικά θα είστε περίεργοι, απαιτητικοί, εσωστρεφείς, δεν θα εμπιστεύεστε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά, θα δυσκολεύεστε να προβάλετε τη δουλειά σας και ίσως νιώθετε απογοήτευση για κάποια σχέδια που δεν υλοποιήθηκαν.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων