9 Ιουνίου – Πανσέληνος στον Τοξότη


Την Παρασκευή 9 Ιουνίου στις 15:09 πραγματοποιείται Πανσέληνος στις 18ο 53΄του Τοξότη, τα ταξίδια και οι σπουδές ευνοούνται, επαγγελματικά και νομικά ζητήματα θα έρθουν στο προσκήνιο, θα σκεφτείτε τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε στη ζωή σας και τις προοπτικές που θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες), Κριοί και Λέοντες που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου δεκαήμερου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στην 18η μοίρα αυτών των ζωδίων.
Ακόμα κι όσοι αντιμετωπίζετε δυσκολίες θα νιώσετε έτοιμοι να ξεπεράσετε τα εμπόδια και να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας, αρκεί να απαλλαγείτε από τον συντηρητισμό και όλες τις εμμονές σας και να δείτε πιο αισιόδοξα το μέλλον. Κάποιοι θα εξετάσετε το ενδεχόμενο να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι ή θα ολοκληρώσετε τις σπουδές σας.
Αν δεν είστε ικανοποιημένοι από την πορεία της καριέρας σας θα ψάξετε για δουλειά στο εξωτερικό ή θα αποφασίσετε να σπουδάσετε κάτι για να ασχοληθείτε με άλλο αντικείμενο.
Οι προκλήσεις θα είναι αρκετές αυτό το διάστημα αλλά θα αλλάζετε εύκολα γνώμη, δεν θα μπορείτε εύκολα να διαμορφώσετε σωστή άποψη για όσα συμβαίνουν και θα υπάρχει μια δόση υπερβολής σε ό,τι σκέφτεστε και κάνετε.
Το εξάγωνο Αφροδίτης Άρη βελτιώνει τις σχέσεις με την οικογένεια, τους φίλους και με τον σύντροφό σας, θα δείχνετε τα συναισθήματά σας και θα προκύψουν αρκετές νέες σχέσεις με ρομαντισμό αλλά και με πάθος. Θα έχετε ευκαιρίες να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε.

ΚΡΙΟΙ: Θα σας προβληματίσουν γραφειοκρατικές εκκρεμότητες, η πορεία των σπουδών σας ή ένα ταξίδι στο εξωτερικό στις 9 Ιουνίου με την Πανσέληνο στον Τοξότη, νομικά ζητήματα θα πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα και κάποιοι θα μπερδευτείτε προσπαθώντας να θέσετε νέους επαγγελματικούς στόχους. Το εξάγωνο Αφροδίτης Άρη θα φέρει ευχάριστες εξελίξεις σε οικογενειακά θέματα, θα ωφεληθείτε οικονομικά από έναν συγγενή ή από μια πώληση.

ΤΑΥΡΟΙ: Οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τρίτους, επενδύσεις, φορολογικά ζητήματα ή δάνεια θα σας προβληματίσουν έντονα στις 9 Ιουνίου με την Πανσέληνο στον Τοξότη, δεν θα αποφύγετε έκτακτες δαπάνες αλλά θα τα καταφέρετε αν συγκεντρωθείτε και αποφύγετε τα λάθη του παρελθόντος. Το εξάγωνο Αφροδίτης Άρη θα φέρει μια ιδιαίτερη γνωριμία που θα εξελιχθεί σε έρωτα, θα έχετε γοητεία, αυτοπεποίθηση και θα κλείσετε καλές συμφωνίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα προβλήματα με έναν συνεργάτη ή με τον σύντροφό σας θα είναι πιο έντονα στις 9 Ιουνίου με την Πανσέληνο στον Τοξότη, ίσως νιώθετε εγκλωβισμένοι σε μια σχέση ή θα είστε ανικανοποίητοι από όσα έχετε καταφέρει μέχρι τώρα, αλλά δεν πρέπει να κάνετε τώρα μεγάλες αλλαγές. Το εξάγωνο Αφροδίτης Άρη θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους να λύσετε ένα οικονομικό πρόβλημα και θα σας συμπαρασταθεί ένα άτομο που σας αγαπά.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Θα εκνευρίζεστε εύκολα ή θα προσπαθείτε να ξεφύγετε από τις απαιτήσεις της καθημερινότητας στις 9 Ιουνίου με την Πανσέληνο στον Τοξότη, όσοι έχετε αναλάβει πολλά καθήκοντα θα νιώθετε κουρασμένοι και μάλλον είναι ώρα να βελτιώσετε τη διατροφή σας και να φροντίσετε την υγεία σας. Το εξάγωνο Αφροδίτης Άρη θα φέρει θετική ενέργεια, μια φιλία μπορεί να εξελιχθεί σε ερωτική σχέση ή θα διασκεδάσετε με αγαπημένους φίλους.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Θα νιώθετε έντονη επιθυμία να βρεθείτε με ανθρώπους που αγαπάτε αφήνοντας στην άκρη τα προβλήματα στις 9 Ιουνίου με την Πανσέληνο στον Τοξότη, θα φροντίσετε τον σύντροφο και τα παιδιά σας αλλά δεν θα αρνηθείτε προσκλήσεις για διασκέδαση και νέες ερωτικές περιπέτειες. Το εξάγωνο Αφροδίτης Άρη φέρνει ευκαιρία να δείξετε την αξία σας στον επαγγελματικό χώρο, θα νιώθετε σίγουροι για τον εαυτό σας και θα πετύχετε πολλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Όσοι νιώθετε καταπιεσμένοι από την οικογένειά σας μπορεί να αποφασίσετε να μετακομίσετε στις 9 Ιουνίου με την Πανσέληνο στον Τοξότη, θα ασχοληθείτε με το σπίτι και με την ακίνητη περιουσία σας, θα σκεφτείτε τρόπους να ζείτε καλύτερα και ίσως κάνετε σχέδια για συγκατοίκηση. Το εξάγωνο Αφροδίτης Άρη θα φέρει ενδιαφέρουσες γνωριμίες ή έναν έρωτα με άτομο από μακριά, θα είστε το επίκεντρο της παρέας και θα νιώθετε ωραία.

ΖΥΓΟΙ: Θα εκφράζετε έντονα όσα νιώθετε στις 9 Ιουνίου με την Πανσέληνο στον Τοξότη, δεν θα αποφύγετε κάποια λάθη λόγω υπερβολικού ενθουσιασμού, θα είστε αυθόρμητοι και θα φέρνετε σε δύσκολη θέση κάποιους ανθρώπους αλλά θα κάνετε ωραίες νέες γνωριμίες και κάποιες ευχάριστες μετακινήσεις. Το εξάγωνο Αφροδίτης Άρη ευνοεί τις διαπραγματεύσεις για καλύτερη αμοιβή και θα βελτιώσετε τη σχέση με συναδέλφους ή με έναν προϊστάμενο.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Χρειάζεται πολλή προσοχή στη διαχείριση των χρημάτων σας και στις αποφάσεις για νέες επαγγελματικές δραστηριότητες στις 9 Ιουνίου με την Πανσέληνο στον Τοξότη, δεν πρέπει να ξοδεύετε περισσότερα από όσα αντέχετε και μην εμπιστευτείτε άτομα που έχουν αποδειχτεί επιπόλαια. Το εξάγωνο Αφροδίτης Άρη θα φέρει στη σχέση σας ρομαντισμό και τρυφερότητα, νέοι έρωτες θα δημιουργηθούν ή θα γυρίσει ένας σύντροφος από τα παλιά.

ΤΟΞΟΤΕΣ: Θα βάλετε στο μικροσκόπιο σχέσεις και συνεργασίες θέλοντας να απαλλαγείτε από όσα σας πνίγουν στις 9 Ιουνίου με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, θα είστε τρυφεροί με τα άτομα που σας καλύπτουν, θα διασκεδάσετε και κάποιοι θα ξεκινήσετε νέα σχέση αλλά δεν πρέπει να βιαστείτε. Το εξάγωνο Αφροδίτης Άρη θα βοηθήσει να συνεννοηθείτε σωστά με τους συνεργάτες σας και να βάλετε σε τάξη επαγγελματικές εκκρεμότητες ή νέα σχέδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Θα αναπολείτε έναν παλιό έρωτα ή ευχάριστες στιγμές του παρελθόντος στις 9 Ιουνίου με την Πανσέληνο στον Τοξότη, θα αισθάνεστε έντονη επιθυμία να κλείσετε όλους τους ανοιχτούς λογαριασμούς και να χαράξετε νέους δρόμους στην επαγγελματική σας ζωή και στα προσωπικά σας. Το εξάγωνο Αφροδίτης Άρη ευνοεί τις ρομαντικές συναντήσεις, τις νέες γνωριμίες αλλά και τις επανασυνδέσεις, θα είστε αισιόδοξοι, γοητευτικοί και χαλαροί.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Παλιοί φίλοι από μακριά θα επανέλθουν στις 9 Ιουνίου με την Πανσέληνο στον Τοξότη, θα συναντήσετε άτομα με τα οποία θα μοιραστείτε τα ενδιαφέροντά σας, οι στόχοι σας θα είναι φιλόδοξοι αλλά ίσως δεν είναι ρεαλιστικοί, τσεκάρετε τις αποφάσεις σας πριν προχωρήσετε σε αλλαγές. Το εξάγωνο Αφροδίτης Άρη θα σας γεμίσει κέφι και διάθεση για δημιουργικές ασχολίες, θα βελτιώσετε πολύ τη φυσική σας κατάσταση και θα ανανεωθείτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα παρουσιαστούν δυσκολίες στην πρόοδο των επαγγελματικών σας, δεν θα έχετε υπομονή να αντέξετε την καταπιεστική συμπεριφορά των συναδέλφων και ανωτέρων στις 9 Ιουνίου με την Πανσέληνο στον Τοξότη, ίσως ενθουσιαστείτε με μια νέα πρόταση ή ιδέα και κάποιοι θα επανεξετάσετε τους στόχους σας. Το εξάγωνο Αφροδίτης Άρη φέρνει ευκαιρίες για μια εκδρομή, για νέες γνωριμίες και για ρομαντικές στιγμές με το άτομο που αγαπάτε.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων