10 Οκτωβρίου – Ο Δίας περνά στον Σκορπιό


Μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018 ο Δίας θα βρίσκεται στον Σκορπιό. Θα έρθουν στο προσκήνιο θέματα του οίκου στον οποίο γίνεται η διέλευση του Δία στο ατομικό σας ωροσκόπιο αλλά γενικά θα προωθηθούν επαγγελματικά, οικονομικά και περιουσιακά ζητήματα.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι), οι Καρκίνοι και οι Ιχθύες. Θα έχετε απόλυτη ανάγκη να ανακαλύψετε τι κρύβεται πίσω από τα προφανή και οι αλήθειες που θα αντικρύσετε μπορεί να σας ταράξουν. Δεν θα είναι εύκολο να ξεπεράσετε κάποιες απογοητεύσεις όμως θα έχετε το σθένος να παλέψετε για να κάνετε τις απαιτούμενες αλλαγές.
Αν είστε πειθαρχημένοι και σοβαροί θα ανακάμψετε οικονομικά γιατί θα βρείτε καλύτερη δουλειά, θα επεκτείνετε την επιχείρησή σας ή θα ωφεληθείτε από μια κληρονομιά. Μπορεί να ασχοληθείτε περισσότερο με τη θρησκεία, με τη μεταφυσική ή θα αρχίσετε να κυνηγάτε την κοινωνική αναγνώριση και τις θέσεις εξουσίας.
Θα κάνετε συχνά αυτοκριτική ή ένα είδος ψυχανάλυσης, θα φροντίζετε να προετοιμάζεστε σωστά για να πετυχαίνετε τους φιλόδοξους στόχους σας και θα εξετάζετε όλα τα σενάρια για να μη βρεθείτε προ απροόπτου. Θα παθιάζεστε με ό,τι κάνετε αλλά δεν θα μιλάτε για τα σχέδιά σας και συχνά θα δράτε παρασκηνιακά. Θα έχετε ισχυρή διαίσθηση, επιμονή και πείσμα. Θα ισχυροποιηθούν οι ψυχικοί δεσμοί μεταξύ των ερωτευμένων και οι αποφάσεις για το κοινό μέλλον θα σας δώσουν σιγουριά. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες που θα γίνουν αυτό το διάστημα θα έχουν πάθος, ουσιαστική επικοινωνία και καλές προοπτικές.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων