18 Φεβρουαρίου – Ο Ερμής περνά στους Ιχθύς


Θα είστε εκδηλωτικοί, ευαίσθητοι, συμπονετικοί αλλά δεν θα μπορείτε να διαχειριστείτε πρακτικά ζητήματα, θα προτιμάτε να απομονωθείτε για να ξεκουραστείτε παρά να δώσετε μάχες για να πετύχετε τους σκοπούς σας.
Μέχρι τις 6 Μαρτίου ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων, ακατάλληλη θέση για τον πλανήτη (βρίσκεται σε πτώση αφού είναι κυβερνήτης της Παρθένου) που δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει πρακτικά θέματα και να τοποθετηθεί αντικειμενικά σε ό,τι συμβαίνει.
Θα είστε ευάλωτοι, γλυκομίλητοι, με ισχυρή διαίσθηση, θα ψάχνετε διεξόδους από όλες τις καθημερινές βαρετές υποχρεώσεις και θα απολαμβάνετε ευχάριστες κουβεντούλες με τους φίλους σας ή θα ονειροπολείτε με τον σύντροφό σας.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες), οι Καρκίνοι και οι Σκορπιοί.
Θα επικοινωνείτε συχνά με τα άτομα που αγαπάτε και θα εκφράζετε τα συναισθήματά σας, θα νοιάζεστε για όσους υποφέρουν και θα προσπαθείτε να απαλύνετε τον πόνο τους. Όσοι ασχολείστε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες θα έχετε έμπνευση και θα είστε δημιουργικοί.
Συχνά θα νομίζετε πως δεν σας καταλαβαίνουν, θα είστε ευθυνόφοβοι και αναβλητικοί. Δεν θα τολμάτε να πάρετε αποφάσεις για σημαντικά θέματα, θα παρερμηνεύετε όσα ακούτε, οι παρασκηνιακές κινήσεις και τα ψέματα θα δημιουργούν εντάσεις και ίσως αποκαλυφθούν φέρνοντάς σας σε δύσκολη θέση.
Προσοχή μην εξαπατηθείτε από επιτήδειους, να ελέγχετε τις συναλλαγές σας, να οδηγείτε συγκεντρωμένοι, μην πιστεύετε όλα όσα σας λένε και μη δίνετε μεγάλες υποσχέσεις.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων