20 Δεκεμβρίου – Ο Κρόνος περνά στον Αιγόκερο


Ο Κρόνος θα κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου μέχρι τον Μάρτιο του 2020. Θα περάσει στον Υδροχόο, θα επιστρέψει στον Αιγόκερο σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία την 1η Ιουλίου, θα φτάσει μέχρι την 25η μοίρα, θα ορθοδρομήσει και θα περάσει πάλι στον Υδροχόο στις 17 Δεκεμβρίου 2020.
Είναι καλή θέση για τον Κρόνο αφού είναι κυβερνήτης του Αιγόκερου και μπορείτε να είστε ωφελημένοι από την παρουσία του στον οίκο που σας επηρεάζει, αρκεί να «ακούτε» τις συμβουλές του και να λειτουργείτε προσεκτικά.
Οι ζωές όλων σχεδόν θα αλλάξουν τα επόμενα χρόνια, θα ξεφύγετε από καταστάσεις που δεν σας επιτρέπουν να προχωρήσετε και θα απομακρυνθείτε από ανθρώπους που σας δημιουργούν προβλήματα, έστω κι αν είναι δύσκολο να αποχωριστείτε την επιφανειακή ασφάλεια που δίνουν η ρουτίνα και οι γνωστές συνθήκες.
Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι), οι Ταύροι και οι Παρθένοι. Θα εδραιώσετε τη δουλειά σας, θα αποκτήσετε πιο πολλά εφόδια για να διαπρέψετε στον τομέα σας, θα αυξήσετε το εισόδημά σας με πολλή δουλειά και θα διαχειρίζεστε καλύτερα τα χρήματά σας περιορίζοντας τις σπατάλες.
Θα επηρεαστούν οι σχέσεις και οι δομές κομμάτων και κρατών, συσχετισμοί θα αλλάξουν, κυβερνήσεις θα υποστούν φθορά και θα έρθουν νέα πρόσωπα στην εξουσία. Η απονομή δικαιοσύνης, η καταξίωση, η πειθαρχία, οι επαγγελματικές επιτυχίες και η οικονομική ασφάλεια είναι μερικά από τα ζητούμενα αυτής της περιόδου.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων