22 Οκτωβρίου – Ο Άρης περνά στον Ζυγό


Ο Άρης θα παραμείνει στον Ζυγό μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου, θέση αδυναμίας για τον πλανήτη που είναι κυβερνήτης του Κριού. Οι ρυθμοί θα είναι πιο αργοί, τα διλήμματα αρκετά και θα αργείτε να πάρετε αποφάσεις. Θα παρατηρείτε αυτά που συμβαίνουν νιώθοντας αμήχανοι ή μπερδεμένοι, αντί να παίρνετε πρωτοβουλίες για να λύσετε τις υποθέσεις σας θα κάνετε υπομονή μέχρι να πετύχετε κάποιο συμβιβασμό.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι), οι Δίδυμοι και οι Υδροχόοι. Η ήρεμη και καλοπροαίρετη συμπεριφορά σας ίσως δεν έχει τον δυναμισμό που θα έπρεπε αλλά κάποιοι άνθρωποι θα γοητευτούν και θα τους προσθέσετε στη λίστα των θαυμαστών σας.
Αυτό βέβαια μπορεί να οδηγήσει σε απιστίες, όχι επειδή σας έλκει η παρανομία αλλά γιατί θα νιώθετε κολακευμένοι και δεν θα μπορείτε να αρνηθείτε μια καλή πρόταση. Επίσης δεν θα αντέχετε τη μοναξιά, θα λειτουργείτε καλύτερα κοντά σε έναν σύντροφο, με τους φίλους σας ή μαζί με την οικογένειά σας.
Συχνά θα αναβάλετε προγραμματισμένες βαρετές δουλειές, θα είστε γενναιόδωροι, πολύ ανεκτικοί με όσους αγαπάτε αλλά αν ξεπεράσετε τα όριά σας θα έχετε άσχημα ξεσπάσματα που μπορεί να δημιουργήσουν ρήξη σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων