5 Νοεμβρίου – Ο Ερμής περνά στον Τοξότη


Ο Ερμής θα κινείται στον Τοξότη μέχρι τις 11 Ιανουαρίου 2018, σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία από τις 3 μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου στο ίδιο ζώδιο. Δεν αξιοποιεί όλες τις δυνατότητές του γιατί είναι σε αδυναμία στον Τοξότη αφού κυβερνά το ζώδιο των Διδύμων.
Θα αναζητάτε τη γνώση, θα είστε επικοινωνιακοί, αισιόδοξοι, ανοιχτόμυαλοι αλλά θα έχετε δυσκολία να επεξεργαστείτε σωστά τα δεδομένα, συχνά θα είστε φλύαροι και η κρίση σας δεν θα είναι αντικειμενική.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες), οι Κριοί και οι Λέοντες. Θα είστε αυθόρμητοι, ειλικρινείς, θα ενθουσιάζεστε εύκολα και θα διευρύνετε τις γνώσεις σας σε θέματα που σας ενδιαφέρουν.
Τα σχέδιά σας για το μέλλον θα είναι φιλόδοξα, δημιουργικά αλλά δεν θα έχουν ρεαλιστική βάση ή θα υπερεκτιμάτε τις ικανότητές σας. Θα μιλάτε με αμεσότητα, θα έχετε χιούμορ και θα γοητεύετε το ακροατήριό σας αποσπώντας κολακευτικά σχόλια. Οι ερωτικές περιπέτειες και τα μακρινά ταξίδια ευνοούνται αυτή την περίοδο, θα αποκομίσετε πολλές εμπειρίες και θα γνωρίσετε άτομα με διαφορετική κουλτούρα.
Θα είστε δημιουργικοί και θα ξεκινήσετε διάφορες δραστηριότητες αλλά η προσοχή σας θα διασπάται εύκολα και συνήθως δεν θα έχετε σωστή οργάνωση ώστε να ολοκληρώσετε τις προσπάθειές σας. Όμως θα έχετε θετική ενέργεια και θα χαλαρώνετε κάνοντας ευχάριστα πράγματα, θα προστεθούν πολλοί νέοι φίλοι στη ζωή σας και θα ζήσετε δυνατούς έρωτες.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων