5 Σεπτεμβρίου – Ο Άρης περνά στην Παρθένο


Ο Άρης θα παραμείνει στην Παρθένο μέχρι τις 22 Οκτωβρίου, μια θέση που φρενάρει πολύ τον παρορμητισμό, ενισχύει την ανάγκη για πειθαρχία και προγραμματισμό. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες), οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι.
Θα προσπαθείτε να έχετε τον έλεγχο όσων συμβαίνουν αποφεύγοντας τις επιπολαιότητες, στον επαγγελματικό τομέα θα οργανώσετε λεπτομερώς κάθε σας κίνηση για να τελειώσετε όλες τις εκκρεμότητες και να κατακτήσετε τους στόχους σας.
Οι υποχρεώσεις σας θα αυξηθούν, ίσως χρειαστεί να συγκρουστείτε με συνάδελφους και με ανώτερους για να προασπιστείτε τα συμφέροντά σας, θα είστε αυστηροί με όσους είναι ασυνεπείς και θα έχετε πολλές απαιτήσεις από όλους.
Με την ίδια σχολαστικότητα θα αντιμετωπίζετε τα οικογενειακά θέματα και τις προσωπικές σχέσεις. Θα παραμερίζετε το συναίσθημα για να αποφασίζετε σωστά, επιστρατεύοντας τη λογική και εξετάζοντας λεπτομερώς όλες τις παραμέτρους.
Φροντίστε να ξεκουράζεστε αρκετά για να μην πάθετε υπερκόπωση, προσέξτε τις ιώσεις, τα μικροατυχήματα και τις μολύνσεις.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων