7 Νοεμβρίου – Η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό


Η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού μέχρι την 1η Δεκεμβρίου και θα τινάξει στα ύψη το ερωτικό θερμόμετρο. Επειδή είναι θέση αδυναμίας για την Αφροδίτη θα υπάρξουν πολλές διακυμάνσεις στις σχέσεις, έντονα συναισθήματα, σκηνές ζηλοτυπίας, παρασκήνιο και χειριστικές συμπεριφορές.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι), οι Καρκίνοι και οι Ιχθύες. Οικονομικά θέματα θα έρθουν επίσης στο προσκήνιο, θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε το εισόδημά σας και θα έχετε αρκετά κέρδη αν δεν κάνετε ακραίες κινήσεις.
Οι νέοι έρωτες θα χαρακτηρίζονται από μοιραία έλξη, πάθος, γοητεία, θα υπάρχει διαρκής αγώνας για το ποιος θα επικρατήσει και ίσως δημιουργηθούν παράνομοι δεσμοί.
Όσοι είστε σε μια προβληματική σχέση ή αν έχετε χωρίσει πρόσφατα θα αισθάνεστε έντονη την ανάγκη να εκδικηθείτε τον σύντροφό σας, η παράφορη ζήλια θα προκαλέσει μεγάλους καβγάδες και θα επιθυμείτε διακαώς να εξουσιάσετε το άτομο που αγαπάτε.
Οι ερωτευμένοι θα έρθετε ακόμα πιο κοντά, θα αναβαθμίσετε τη σεξουαλική σας ζωή, δεν θα αντέχετε τη ρουτινιάρικη ζωή και θα ισχυροποιήσετε τους ψυχικούς δεσμούς που σας ενώνουν με εκμυστηρεύσεις και όρκους αιώνιου έρωτα.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων