9 Δεκεμβρίου – Ο Άρης περνά στον Σκορπιό


Ο Άρης θα παραμείνει στον Σκορπιό μέχρι τις 26 Ιανουαρίου 2018. Θα προσπαθείτε με κάθε τρόπο να προωθήσετε τα σχέδιά σας, θα βασίζεστε στις δικές σας δυνάμεις, θα επιδιώκετε να διαπρέψετε στον τομέα σας και να αμειφθείτε για τους κόπους σας.
Θα είστε πεισματάρηδες, αδιάλλακτοι, μυστικοπαθείς, εσωστρεφείς και συχνά θα νιώθετε εξάντληση από τις έντονες δραστηριότητες. Οι σχέσεις θα απογειωθούν σεξουαλικά αλλά θα υπάρχει κτητικότητα, ανταγωνισμός και σκηνές ζηλοτυπίας με την παραμικρή αφορμή.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι). Θα κινείστε αθόρυβα, θα απομονώνεστε συχνά αλλά θα παρακολουθείτε όλες τις εξελίξεις και θα επεμβαίνετε όταν χρειάζεται για να διεκδικήσετε το δίκιο σας.
Θα σκέφτεστε συχνά ό,τι σας πλήγωσε, θα επιθυμείτε διακαώς να προστατέψετε τον εαυτό σας από ψυχοφθόρες καταστάσεις αλλά συχνά θα επηρεάζεστε από τις εμμονές και από τις φοβίες σας. Είναι καλό να κάνετε αποτοξίνωση για να νιώσετε υγιείς και να μην επιτρέπετε να εγκλωβίζεστε σε αδιέξοδα. Αξιοποιώντας τις δυνάμεις σας θα πετύχετε τους φιλόδοξους στόχους σας χωρίς να φθαρείτε.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων