10 Δεκεμβρίου – Τετράγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα, τρίγωνο Ερμή Ουρανού


Το τετράγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα προκαλεί υπερβολές, παρανοήσεις και αυταπάτες. Θα είναι πιο εύκολο να εξαπατηθείτε γιατί θα είστε ευσυγκίνητοι, αυθόρμητοι και η λογική δεν θα λειτουργεί.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) που γεννήθηκαν στην αρχή του δεύτερου δεκαήμερου. Θα χρειάζεστε τρυφερότητα και συμπαράσταση, μπορεί να αφεθείτε στη μαγεία ενός έρωτα και να εξιδανικεύσετε τον σύντροφό σας επειδή δεν θα διακρίνετε τα αρνητικά χαρακτηριστικά.
Μπορεί να κακομάθετε τα άτομα που αγαπάτε με τη φροντίδα και την ανοχή σας, θα είστε ευάλωτοι, επιρρεπείς στις κολακείες και κυκλοθυμικοί.
Το τρίγωνο Ερμή Ουρανού με ανάδρομους τους δυο πλανήτες φέρνει απρόσμενες αλλαγές, ειδήσεις από ξεχασμένα άτομα και ξαφνικές συναντήσεις με φίλους από τα παλιά.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) που γεννήθηκαν το τρίτο δεκαήμερο. Θα είστε νευρικοί, ανυπόμονοι, με έξυπνες ιδέες και με πολύ γρήγορα αντανακλαστικά αλλά η βιασύνη μπορεί να προκαλέσει ζημιές ή μικροατυχήματα.
Μια υπόθεση που σας απασχολεί αρκετά θα λυθεί με απροσδόκητο τρόπο, θα θελήσετε να μαζέψετε πληροφορίες για συσκευές προηγμένης τεχνολογίας αλλά μη βιαστείτε να κάνετε αγορές γιατί ίσως δεν επιλέξετε σωστά.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων