17 Φεβρουαρίου – Σύνοδος Ήλιου Ερμή και τετράγωνο Άρη ΠοσειδώναΚάποιοι θα απολαύσετε ευχάριστες εκπλήξεις, θα προβάλετε τη δουλειά σας ή θα πάτε μια εκδρομή, άλλοι θα νιώθετε κουρασμένοι, μπερδεμένοι και γεμάτοι ανασφάλειες.
Η σύνοδος Ήλιου Ερμή θα φέρει πολλές ανατροπές στην καθημερινότητά σας, ένα ξαφνικό ταξίδι θα σας χαρίσει ευχάριστες εμπειρίες, θα είστε εξωστρεφείς, αισιόδοξοι και θα έχετε πολλές ενδιαφέρουσες συζητήσεις για διάφορα ζητήματα.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι), οι Δίδυμοι και οι Ζυγοί που γεννήθηκαν τις τελευταίες μέρες των ζωδίων.
Θα μοιράζεστε στις έξυπνες ιδέες σας με ένα ένθερμο ακροατήριο αλλά μπορεί να πείτε πιο πολλά από όσα πρέπει λόγω του ενθουσιασμού σας. Πολλές αλήθειες θα έρθουν στο φως, θα επικοινωνήσετε με ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να αναδειχτείτε επαγγελματικά, θα πάρετε πρωτοβουλίες να λύσετε σημαντικά θέματα και θα μαζέψετε πληροφορίες για την αγορά αυτοκινήτου, κινητού ή ηλεκτρονικού υπολογιστή.
Το τετράγωνο Άρη Ποσειδώνα θολώνει την κρίση σας και θα δυσκολεύεστε να καταλάβετε τι σας συμφέρει να αποφασίσετε, ποιο είναι το σωστό και τι θα σας ζημιώσει. Τα ταξίδια, οι σπουδές και θέματα θρησκείας χρειάζονται προσοχή.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο.
Θα νιώθετε αγχωμένοι, ανασφαλείς ή εξαντλημένοι. Αν δεν καταφέρνετε αυτό που θέλετε θα εκνευρίζεστε, κάποιες ελπίδες σας θα διαψευσθούν, η εντύπωσή σας για κάτι μάλλον θα αποδειχτεί αυταπάτη και θα αγνοείτε συμβουλές που θα μπορούσαν να σας βγάλουν από μια δύσκολη θέση.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων