1η Δεκεμβρίου – Αντίθεση Άρη Ουρανού


Έντονο εκνευρισμό, βιασύνη και συγκρούσεις φέρνει αυτή η όψη κυρίως για τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Θα έχετε πολλή ενέργεια αλλά δεν θα μπορείτε να την ελέγξετε και είναι πιθανό να προκαλείτε καβγάδες ή να σας συμβαίνουν ατυχήματα από απροσεξία.
Μπορεί να νιώσετε ότι καταπιέζεστε ή ότι αδικείστε, οι αντιδράσεις σας θα είναι απότομες, απερίσκεπτες και θα δημιουργούνται διαφόρων ειδών προβλήματα σε σχέσεις, σε τρέχοντα θέματα και σε συνεργασίες.
Οι προσπάθειές σας δύσκολα θα ολοκληρώνονται γιατί δεν θα έχετε υπομονή και καθαρό μυαλό, θα κυριαρχεί το άγχος και θα παίρνετε επιπόλαιες αποφάσεις ακολουθώντας χωρίς δεύτερη σκέψη την παρόρμησή σας. Θα υπερασπίζεστε σε υπερβολικό βαθμό τα θέλω σας και ίσως κάνετε θεαματικές αλλαγές για να ξεφύγετε από όσα σας δυσαρεστούν.
Αποφύγετε να συναντηθείτε με τον σύντροφό σας αν υπάρχουν ήδη κάποια προβλήματα στη σχέση σας γιατί οι κόντρες θα είναι πολλές και θα συμβούν πράγματα που θα θέλατε να είχατε αποφύγει. Προσοχή όταν οδηγείτε και όταν χειρίζεστε ηλεκτρικές συσκευές γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων.
Θα υπάρξουν χωρισμοί, συρράξεις, παραβατικές συμπεριφορές, δυναμικές κινητοποιήσεις ομάδων που μάχονται το κατεστημένο και χτυπήματα ακραίων κύκλων.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων