21 Δεκεμβρίου – Σύνοδος Ήλιου Κρόνου, τρίγωνο Αφροδίτης Ουρανού


Η σύνοδος Ήλιου Κρόνου στον Αιγόκερο θα βοηθήσει να τελειώσετε όλες τις δουλειές που απαιτούν υπομονή, μεθοδικότητα και σωστό προγραμματισμό. Θα τακτοποιήσετε θέματα που αφορούν την καθημερινότητά σας, θα ξεκαθαρίσετε καταστάσεις και θα αποφασίσετε για τις μελλοντικές σας κινήσεις εξετάζοντας όλες τις παραμέτρους.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι), Ταύροι και Παρθένοι που έχουν γεννηθεί τις πρώτες μέρες των ζωδίων αυτών.
Μπορεί να συναντήσετε άτομα κύρους για επαγγελματικούς λόγους, θα αναλάβετε κάποιες ευθύνες που θα ισχυροποιήσουν τη θέση σας στη δουλειά ή θα αυξηθούν οι υποχρεώσεις σας στο σπίτι και στην οικογένεια.
Το τρίγωνο Αφροδίτης Ουρανού φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις, ξαφνικά ταξιδάκια, γνωριμία με ασυνήθιστα άτομα, κεραυνοβόλους έρωτες, ευκαιρίες για ανανέωση και για αλλαγές.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) που γεννήθηκαν το τρίτο δεκαήμερο. Θα είστε αισιόδοξοι, εφευρετικοί, νέοι στόχοι θα σας ενθουσιάσουν, οι κοινωνικές συναναστροφές θα είναι πολύ ενδιαφέρουσες, θα υιοθετήσετε εκκεντρικό στυλ ή θα ζήσετε ξεχωριστές εμπειρίες.
Θα εκφράζετε έντονα τα συναισθήματά σας, οι ερωτικές σχέσεις θα έχουν πολύ πάθος, θα πάρετε ένα δωράκι από τον σύντροφό σας ή θα διοργανώσει μια όμορφη βραδιά για να σας δείξει την αγάπη του. Όσοι είστε μόνοι δεν θα προλάβετε να πλήξετε γιατί ο έρωτας παραμονεύει παντού αλλά και οι φίλοι θα σας ξεσηκώσουν για να διασκεδάσετε. Το μόνο που μπορεί να δυσκολέψει λίγο τη ζωή σας είναι η ανάγκη σας για ελευθερία και η τάση να κάνετε αυτό που σας αρέσει χωρίς να υπολογίζετε τις αντιρρήσεις των άλλων.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων