21 Φεβρουαρίου – Σύνοδος Αφροδίτης Ποσειδώνα και εξάγωνο Ερμή Κρόνου


Φλερτ, εξομολογήσεις από καρδιάς και πλατωνικοί έρωτες θα προκαλέσουν καρδιοχτύπια, ο ρομαντισμός θα κυριαρχεί και θα δοθούν υποσχέσεις που μάλλον δεν θα τηρηθούν.
Η σύνοδος Αφροδίτης Ποσειδώνα φέρνει ρομαντισμό, ευγένεια, ονειροπόληση, ιδεαλισμό, τρυφερότητα και πλατωνικούς έρωτες. Θα μοιραστείτε όμορφα συναισθήματα με τα άτομα που αγαπάτε, θα έχετε καλλιτεχνικές ανησυχίες, θα προσθέσετε αισθησιακά στοιχεία στην διακόσμηση του χώρου σας, θα αγοράσετε αρώματα, πίνακες, λουλούδια, καλλυντικά και ρούχα.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες), Καρκίνοι και Σκορπιοί που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο.
Θα συζητήσετε για τα μελλοντικά σας πλάνα με αισιοδοξία, θα έχετε δημιουργική φαντασία και θα έχετε κατανόηση για τις ανάγκες των άλλων. Θα σας αρέσει να περπατήσετε σε μια ακρογιαλιά ή να πιείτε τον καφέ σας κοντά στη θάλασσα. Θα είστε καλοπροαίρετοι, έτοιμοι να υποχωρήσετε για να κάνετε το χατίρι κάποιου δικού σας αλλά δεν πρέπει να βιαστείτε να επενδύσετε σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά γιατί ίσως αργότερα διαπιστώσετε ότι δεν άξιζε τον κόπο.
Το εξάγωνο Ερμή Κρόνου θα βοηθήσει να συγκεντρωθείτε για λίγο στην επίλυση πρακτικών θεμάτων. Θα επικεντρωθείτε στα καθήκοντά σας, θα τακτοποιήσετε τον χώρο σας, θα έχετε ειδήσεις για μια επαγγελματική υπόθεση ή θα συζητήσετε την εξέλιξη μιας συμφωνίας.
Θα παρουσιαστούν γραφειοκρατικά ή άλλα εμπόδια σε ένα ζήτημα που σας αγχώνει αλλά θα το ξεπεράσετε γιατί θα έχετε σωστή κρίση και υπομονή.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων