25 Φεβρουαρίου – Σύνοδος Ερμή Ποσειδώνα και τετράγωνο Αφροδίτης Άρη

Η σύνοδος Ερμή Ποσειδώνα δίνει μεγάλη δόση υπερβολής στον τρόπο που εκφράζεστε, θα είστε ρομαντικοί, ευσυγκίνητοι κι όταν χρειάζεται θα λέτε κάποιο ψεματάκι για να βγείτε από μια δύσκολη θέση.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες), Καρκίνοι και Σκορπιοί που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο.
Θα απολαμβάνετε τις μικρές χαρές της καθημερινότητας, θα είστε γενναιόδωροι, ευγενικοί και μεγαλόψυχοι αλλά θα πληγώνεστε εύκολα, η έλλειψη λογικής θα φέρει ψευδαισθήσεις και μειωμένη ικανότητα να αντιμετωπίσετε σοβαρά θέματα.
Το τετράγωνο Αφροδίτης Άρη θα φέρει αναστάτωση σε ερωτικές σχέσεις, κυρίως σε όσους είναι ζηλιάρηδες, ανασφαλείς και σε όσους θέλουν να έχουν τον πλήρη έλεγχο. Δεν πρέπει να εκφράσετε με απότομο τρόπο την ενόχλησή σας ούτε να αντιδράσετε με θυμό αν έχετε παράπονα από τον σύντροφό σας γιατί το αποτέλεσμα θα είναι να τσακωθείτε άσχημα και ίσως να χωρίσετε.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες), Καρκίνοι και Σκορπιοί που γεννήθηκαν στο τέλος του δεύτερου δεκαήμερου.
Μην προσπαθήσετε να καθυποτάξετε τον σύντροφό σας, σκεφτείτε μήπως οι απαιτήσεις σας είναι υπερβολικές και αν υπάρχουν σεξουαλικά προβλήματα στη σχέση επιλέξτε έναν ήρεμο τρόπο να εκφράσετε τη δυσαρέσκειά σας.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων