3 Φεβρουαρίου – Εξάγωνο Ερμή Άρη


Με αυτοπεποίθηση και καλή διάθεση θα τελειώσετε δουλειές που σας προβλημάτιζαν, θα κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις με φίλους και θα αναθερμάνετε σχέσεις που βάλτωσαν.
Θα είστε ενθουσιώδεις, μαχητικοί, με πολλές καλές ιδέες και φιλόδοξους επαγγελματικούς στόχους. Θα ξέρετε ακριβώς τι χρειάζεστε και θα αγωνίζεστε με πάθος για να το πετύχετε. Η επικοινωνία θα είναι αβίαστη, ειλικρινής και οι ανταλλαγές απόψεων ενδιαφέρουσες.
Η όψη αυτή ευνοεί τα μακρινά ταξίδια, τις σπουδές, τις συναλλαγές με το εξωτερικό και την επικοινωνία με άτομα που ζουν σε άλλη πόλη ή χώρα. Μια νομική υπόθεση θα έχει θετική εξέλιξη, θα δρομολογήσετε μια νέα δραστηριότητα, θα διεκδικήσετε κάποιο προνόμιο ή θα προωθήσετε ένα αίτημα.
Θα είστε αισιόδοξοι αλλά ρεαλιστές και προσεκτικοί. Δεν θα σπαταλάτε ενέργεια μιλώντας με άτομα που δεν καταλαβαίνουν, θα επιλέγετε ξεκάθαρους δρόμους για να φτάσετε στην επιτυχία και θα αντιμετωπίζετε τα εμπόδια με ψυχραιμία. Θα κάνετε νέους φίλους, η σχέση με τον σύντροφό σας θα βελτιωθεί γιατί θα μιλήσετε για όσα σας προβληματίζουν, θα είστε δημοφιλείς στις παρέες και ίσως κάνετε ένα σύντομο ταξίδι αναψυχής.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων