3 Νοεμβρίου – Τρίγωνο Ήλιου Ποσειδώνα και εξάγωνο Αφροδίτης Κρόνου


Το τρίγωνο Ήλιου Ποσειδώνα αυξάνει την ευαισθησία, τον ρομαντισμό και την διάθεση να προσφέρετε αγάπη και στήριξη σε κάποια άτομα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Θα είστε γλυκομίλητοι, με έντονη φαντασία, καλοπροαίρετοι αλλά ίσως εκμεταλλευτούν τις καλές σας προθέσεις αν πρέπει σήμερα να διαπραγματευτείτε μια οικονομική ή επαγγελματική συμφωνία.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στην αρχή του δεύτερου δεκαήμερου. Θα χαλαρώσετε κάνοντας κάτι ευχάριστο με τους φίλους ή με τον σύντροφό σας για να ξεφύγετε από τα καθημερινά προβλήματα, θα είστε λίγο αφηρημένοι και θα προσπαθείτε να αναβάλετε για αργότερα την επίλυση πρακτικών θεμάτων.
Το εξάγωνο Αφροδίτης Κρόνου δίνει υπομονή, καθαρό μυαλό και τη δυνατότητα να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας. Θα συμπεριφέρεστε ευγενικά χωρίς να είστε εκδηλωτικοί και αν βρίσκεστε σε αφιλόξενο περιβάλλον θα αισθάνεστε άβολα.
 Επηρεάζονται περισσότερο Κριοί, Ζυγοί, Δίδυμοι και Τοξότες που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Θα δουλέψετε οργανωμένα για να τελειώσετε κάποιες εκκρεμότητες, αν έχετε παρεξηγηθεί με τον σύντροφό σας θα καταφέρετε να αναθερμάνετε τη σχέση σας και ίσως δεσμευτείτε να εκπληρώσετε μια υπόσχεση.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων