4 Φεβρουαρίου – Τετράγωνο Αφροδίτης Δία


Καλή μέρα για διασκέδαση και ξεκούραση, σε σοβαρά θέματα μπορεί να δείξετε ασυνέπεια ή επιπολαιότητα, θα φέρεστε εγωιστικά και δεν θα αντιλαμβάνεστε τα όριά σας.
Μην αναλάβετε οποιαδήποτε δέσμευση σήμερα γιατί μετά θα ψάχνετε δικαιολογίες για να ξεγλιστρήσετε. Θα προσπαθείτε να αποφύγετε βαρετές υποχρεώσεις και θα σκέφτεστε πώς θα ξεκουραστείτε και πού θα διασκεδάσετε. Δύσκολα θα αντιλαμβάνεστε τις επιθυμίες και τις ανάγκες των άλλων γιατί θα έχετε στόχο τη δική σας ικανοποίηση.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) που γεννήθηκαν στην αρχή του τρίτου δεκαήμερου. Οι αντιδράσεις σας, θετικές ή αρνητικές, θα είναι υπερβολικές, οι αποφάσεις σας επιπόλαιες και ο εγωισμός μπορεί να γίνει αιτία να διαταραχτούν οι σχέσεις με αγαπημένα άτομα.
Δεν θα ελέγχετε τον εαυτό σας και θα κάνετε καταχρήσεις σε φαγητό και ποτά. Επίσης είναι πιθανό να σπαταλήσετε αρκετά χρήματα χωρίς να υπάρχει λόγος. Μπορεί να υποσχεθείτε πράγματα που δεν θα τηρήσετε ή θα υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας. Θα συναντήσετε φίλους και θα περάσετε όμορφα αλλά αν αυτοπροβάλλεστε και απαξιώνετε τους άλλους το αποτέλεσμα θα είναι να σας κακοχαρακτηρίσουν.
Αν πληγώσετε κάποιον που αγαπάτε επανορθώστε άμεσα για να αποφύγετε μεγαλύτερους μπελάδες. Δεν είναι κατάλληλη χρονική στιγμή για να αποφασίσετε αν ταιριάζετε με όσους είναι κοντά σας γιατί δεν μπορείτε να κρίνετε σωστά.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων