6 Δεκεμβρίου – Σύνοδος Ερμή Κρόνου, εξάγωνο Ερμή Άρη


Θα είστε πιο υπεύθυνοι, ξεκάθαροι και συγκροτημένοι με τη σύνοδο Ερμή Κρόνου, μπορεί να νιώσετε λίγο άβολα γιατί θα συνειδητοποιήσετε λάθη και κακές εκτιμήσεις που κάνατε στο παρελθόν αλλά δείτε το σαν ευκαιρία να διορθώσετε τα κακώς κείμενα.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) που γεννήθηκαν τις τελευταίες μέρες του τρίτου δεκαήμερου.
Θα τακτοποιήσετε νομικές εκκρεμότητες, θα ολοκληρώσετε συναλλαγές με το εξωτερικό ή θα δώσετε μεγαλύτερη σημασία στις σπουδές σας. Προβλήματα με άτομα που ζουν μακριά θα λυθούν γιατί θα συζητήσετε με ειλικρίνεια για όσα σας απασχολούν.
Δεν θα ανέχεστε την επιπόλαιη συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων, θα είστε επικριτικοί και πολύ απαιτητικοί, θα εξετάζετε προσεκτικά όλα τα δεδομένα και θα μαζεύετε πληροφορίες πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση.
Το εξάγωνο Ερμή Άρη φέρνει αισιοδοξία, εξωστρέφεια, νέες γνωριμίες και επανένωση με αγαπημένους φίλους από τα παλιά. Θα σας επισκεφτούν άτομα που έχετε να δείτε καιρό, θα κανονίσετε ένα ταξιδάκι ή θα καταστρώσετε σχέδια για ένα επαγγελματικό ξεκίνημα. Οι ιδέες σας θα είναι έξυπνες, δημιουργικές, θα είστε ευπρεπείς, καλοπροαίρετοι, θα δείχνετε σεβασμό στις απόψεις των άλλων και θα βγάζετε σωστά συμπεράσματα.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων