7 Ιανουαρίου – Σύνοδος Άρη Δία και τρίγωνο Ερμή Ουρανού


Η σύνοδος Άρη Δία δίνει πολλή ενέργεια, δυναμισμό και  αυτοπεποίθηση. Για να πετύχετε μεγαλόπνοους στόχους θα πρέπει να παραμερίσετε τον ενθουσιασμό σας και να δράσετε με ψυχραιμία και σωστή στρατηγική.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) και τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Θα δρομολογήσετε ένα επαγγελματικό ξεκίνημα, θα ακούσετε με ενδιαφέρον τις παραινέσεις ατόμων που πιστεύουν στις ικανότητές σας και θα εξετάσετε μια πρόταση με προοπτικές πολλών κερδών.
Προσέξτε πού θα διοχετεύσετε την ενέργειά σας, αποφύγετε τις σπατάλες (οικονομικές και συναισθηματικές) και μην αναλάβετε περισσότερες ευθύνες από όσες αντέχετε.
Το τρίγωνο Ερμή Ουρανού φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις από αγαπημένα άτομα, ειδήσεις από το εξωτερικό και θετικές εξελίξεις σε υποθέσεις που εκκρεμούν. Θα νιώθετε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε κάθε είδους δυσκολίες, θα έχετε ανεπτυγμένη διαίσθηση και θα βρίσκετε έξυπνους τρόπους να καταφέρετε αυτά που επιδιώκετε.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) που γεννήθηκαν το τρίτο δεκαήμερο. Θα σας ξεσηκώσουν για να κάνετε ένα ταξιδάκι, όσοι θέλετε να πάρετε κινητό ή άλλη συσκευή προηγμένης τεχνολογίας θα κάνετε έρευνα αγοράς και θα μιλήσετε με ενδιαφέροντες ανθρώπους που μπορεί να συναντήσετε ξαφνικά.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων