9 Ιανουαρίου – Σύνοδος Ήλιου, Αφροδίτης, Πλούτωνα


Δυναμική όψη στον Αιγόκερο που ευνοεί τις συλλογικές προσπάθειες, τη σταθεροποίηση των σχέσεων και τη ρύθμιση εκκρεμοτήτων. Οι εξελίξεις σε θέματα που σας ενδιαφέρουν θα είναι θετικές αν είστε συνεργάσιμοι, ήρεμοι και διαλλακτικοί. Θετική για την πορεία σας μπορεί να είναι η αλλαγή πλεύσης αλλά και το κλείσιμο κύκλων που δεν σας προσφέρουν πια κάτι σημαντικό.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι), οι Ταύροι και οι Παρθένοι που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο.
Όσοι νιώθετε παγιδευμένοι σε ένα επαγγελματικό ή προσωπικό αδιέξοδο θα ξεκαθαρίσετε πρώτα μέσα σας τι επιδιώκετε και θα βρείτε τη δύναμη να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας.
Οι ερωτευμένοι θα έχετε ανάγκη από ένα σταθερό περιβάλλον για να μην βασανίζεστε από ανασφάλειες. Μην κάνετε το λάθος να ταλαιπωρήσετε τον σύντροφό σας με άδικες σκηνές ζηλοτυπίας ή με παράλογες απαιτήσεις. Σίγουρα οι σχέσεις πρέπει να έχουν κανόνες αλλά να τους συμφωνείτε μαζί κι όχι ο ένας να καταπιέζει τον άλλο.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων