Καρκίνος

Άντρας Καρκίνος

Είναι εσωστρεφής, συναισθηματικός, έχει αρκετές ιδιοτροπίες και η διάθεσή του αλλάζει συχνά. Του αρέσουν οι ήρεμες και κατασταλαγμένες γυναίκες που αφοσιώνονται στο σπίτι και στην οικογένειά τους. Κάνει φιλική παρέα με πολλές γυναίκες και είναι πιθανό μετά από αρκετά χρόνια να παντρευτεί μια φίλη που έχει αποδείξει την αξία της σε δύσκολες στιγμές. Κάνει μακροχρόνιους δεσμούς και παντρεύεται συνήθως σε μεγάλη ηλικία γιατί θέλει να σιγουρευτεί ότι έχει πάρει τη σωστή απόφαση.
Είναι σιωπηλός και αρκετά σεμνότυφος εραστής, αλλά δείχνει τρυφερότητα στη σύντροφό του. Ταιριάζει με συγκροτημένες και έντιμες γυναίκες που μπορούν να τον φροντίσουν και να του εξασφαλίσουν οικογενειακή ζωή χωρίς απρόοπτα.

Πώς να κατακτήσεις έναν άντρα Καρκίνο
Πρέπει να έχεις υπομονή γιατί ακόμα κι αν τραβήξεις την προσοχή του η προσέγγισή του θα είναι αργή. Θα προσπαθήσει να σε γνωρίσει καλύτερα πριν εκδηλώσει τα συναισθήματά του και αν βιάζεσαι το πιθανότερο είναι να απομακρυνθεί. Χρειάζεται αρκετό χρόνο για τον εαυτό του και δεν  πρέπει να τον κουράζεις με υπερβολικές απαιτήσεις. Αν διαφωνείς μαζί του να αποφεύγεις τους καβγάδες και να εκφράζεις ήρεμα τα παράπονά σου.
Θα κάνει ό,τι μπορεί για να σε ευχαριστήσει αρκεί να σιγουρευτεί ότι θα είσαι πιστή και αφοσιωμένη σύντροφος. Η ζωή μαζί του θα είναι προβλέψιμη και χωρίς εκπλήξεις, αλλά θα σταθεί δίπλα σου αποφασισμένος να σε προστατεύσει και να καλύψει όλες τις ανάγκες σου. Θα πρέπει όμως να αντέξεις την κυκλοθυμική συμπεριφορά, τις παραξενιές του και την ανάγκη του να απομονώνεται και να κρατά τις σκέψεις του κρυφές.

Γυναίκα Καρκίνος

Είναι συναισθηματική, δένεται με τα άτομα που αγαπά και κάνει μακροχρόνιες σχέσεις. Όταν βρει ένα σοβαρό άτομο που ενδιαφέρεται γι’ αυτήν δεν διστάζει να παντρευτεί και να αφιερώσει τη ζωή της στη φροντίδα της οικογένειάς της. Είναι πολύ αξιοπρεπής, παραμένει πιστή στο σύντροφό της και απεχθάνεται τα διαζύγια.
Όταν δυσαρεστείται μουτρώνει και γκρινιάζει αλλά συνέρχεται γρήγορα. Στηρίζει με κάθε τρόπο τον άνθρωπο που αγαπά, φροντίζει το σπίτι, ασχολείται με τη διαχείριση των οικονομικών και τακτοποιεί τα πρακτικά ζητήματα. Επιδιώκει να γνωρίσει άτομα υψηλού επιπέδου, αλλά δεν προχωρά σε σχέση αν δεν νιώσει ότι αγαπιέται. Είναι λίγο ψυχρή και συγκρατημένη, δεν είναι πάντα αισιόδοξη και θυμώνει όταν απειλείται η γαλήνη της.

Πώς να κατακτήσεις μια γυναίκα Καρκίνο
Θα πρέπει από την αρχή να της αποδείξεις ότι σου αρέσει και πως έχεις καλές προθέσεις. Δεν αντέχει τις επιπόλαιες σχέσεις και αν διαπιστώσει ότι την κοροϊδεύεις ή αν δεν είσαι καλλιεργημένος, σοβαρός και υπεύθυνος θα φύγει αμέσως μακριά. Την ενδιαφέρει η οικονομική άνεση και το καλό πνευματικό επίπεδο. Αν θέλεις να την κρατήσεις κοντά σου διαβεβαίωσέ τη για τα συναισθήματά σου και υποσχέσου της ασφάλεια και σιγουριά.
Θέλει να της κάνεις κομπλιμέντα για την ομορφιά και τις ικανότητές της και να είσαι τρυφερός και με κατανόηση στις δύσκολες στιγμές της. Συζητά για κάθε τι που την απασχολεί και απαιτεί συμπαράσταση. Δεν είναι ιδιαίτερα χαρούμενη και δεν θα ζήσεις μαζί της πολλές ανέμελες στιγμές. Χρειάζεται καθημερινό πρόγραμμα για να νιώθει ότι ελέγχει τη ζωή της. Αν σε ενδιαφέρει πραγματικά πρόσφερέ της σταθερότητα.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων