Σκορπιός

Άντρας Σκορπιός

Είναι εσωστρεφής, ψύχραιμος, καχύποπτος και μυστικοπαθής. Όταν εξοργιστεί αντιδρά έντονα και απρόβλεπτα. Είναι γοητευτικός, σεξουαλικός, ανταγωνιστικός, του αρέσουν οι προκλήσεις και οι ακραίες καταστάσεις. Έχει πολλές κατακτήσεις γιατί οι γυναίκες δεν μπορούν να αντισταθούν στη μαγευτική του παρουσία.
 Κάνει πολλές σχέσεις μόνο για τη χαρά της κατάκτησης, τον τρομάζει ο περιορισμός της ελευθερίας του αλλά δεν θέλει τη μοναξιά. Όταν βρει μια γυναίκα που τον ελκύει πολύ και ανέχεται τις ιδιοτροπίες του τότε παντρεύεται και γίνεται ένας καλός και αφοσιωμένος οικογενειάρχης. Δεν ξεχνά όμως την τέχνη του φλερτ και συχνά παρασύρεται σε πολύ έντονες αλλά σύντομες περιπέτειες. Είναι εκρηκτικός χαρακτήρας και για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες θα πρέπει η σύντροφός του να έχει κατανόηση και να τον αφήνει να ηγείται.

Πώς να κατακτήσεις έναν άντρα Σκορπιό
Κάθε γοητευτική αλλά απρόσιτη γυναίκα τον βάζει σε πειρασμό να την κατακτήσει. Χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να τα καταφέρει και μη φοβηθείς να προβάλεις αντιρρήσεις μέχρι να εκδηλώσει τα συναισθήματά του, γιατί οι δυσκολίες τον πεισμώνουν και του δημιουργούν ερωτικό πυρετό. Έχει αρχηγικές τάσεις και δεν πρέπει να αμφισβητείς την κυριαρχία του. επιλέγει δυναμικές και ενδιαφέρουσες συντρόφους που προσπαθεί να τις καθυποτάξει και δεν αντέχει τις άχρωμες και άβουλες γυναίκες.
Πρέπει να κολακεύεις τον εγωισμό του, να του κάνεις τα χατίρια και να ξέρεις πότε να υποχωρείς για να μην προκαλέσεις την οργή του. Αν τον στριμώξεις θα εισπράξεις ειρωνικά ή απαξιωτικά σχόλια και θα κλειστεί στο καβούκι του μέχρι να του αποδείξεις πως θα τον λατρεύεις χωρίς όρια. Αρκετές φορές θα φλερτάρει άλλες ακόμα και δεσμευμένος, αλλά επειδή είναι πολύ ζηλιάρης δεν θα σου επιτρέψει ποτέ να δείξεις ενδιαφέρον σε άλλους.


Γυναίκα Σκορπιός

Έχει ισχυρή προσωπικότητα, είναι μυστηριώδης και γοητευτική και ξεκινά την ερωτική της ζωή από νωρίς συλλέγοντας εμπειρίες. Θέλει αποκλειστικότητα, είναι ζηλιάρα και αντιδρά βίαια όταν την αγνοούν ή της φέρονται άσχημα. Δύσκολα αποκαλύπτει τα μυστικά και τις σκέψεις της, είναι ανοιχτή στις προκλήσεις αλλά παραμένει πιστή όταν ερωτευτεί.
Σε μικρή ηλικία συνήθως επιλέγει μεγαλύτερους συντρόφους και αρκετές φορές παραμένει στη σχέση πολλά χρόνια. Δεν έχει συγκεκριμένο πρότυπο άντρα που ερωτεύεται, θέλει όμως να κυριαρχεί στη σχέση της και να ελέγχει τα πάντα. Είναι αισθησιακή, παθιασμένη, με άψογη εμφάνιση και εκρηκτική προσωπικότητα. Αφοσιώνεται στο σύντροφό της όταν ερωτευτεί, αλλά δεν είναι σπάνιο να μείνει αρκετό καιρό μόνη, χωρίς να χάσει τη λάμψη και την ικανότητά της να εξελίσσεται.

Πώς να κατακτήσεις μια γυναίκα Σκορπιό
Μην προσπαθήσεις να την ελέγξεις ή να της επιβάλλεις τις απόψεις σου γιατί θα τραπεί σε φυγή, αφού δεν αντέχει την καταπίεση και την καθοδήγηση. Θέλει να νιώθει μοναδική και ανεκτίμητη, φρόντισε λοιπόν να της δείχνεις το θαυμασμό σου και να είσαι έτοιμος για νέες εμπειρίες και περιπέτειες, γιατί απεχθάνεται τη ρουτίνα. Θέλει έναν παθιασμένο εραστή και παίρνει συχνά πρωτοβουλίες για να πραγματοποιήσει τις φαντασιώσεις της.
Μπορεί να κάνει πολλές θυσίες για τον άνθρωπο που αγαπάει, αν όμως την κάνεις να ζηλέψει ή πάψεις να της αποδεικνύεις τον έρωτά σου θα δεις την κακή πλευρά της. Πρέπει να έχεις υπομονή για να σε εμπιστευτεί και χρειάζεται χρόνο για τον εαυτό της, οπότε μην δυσαρεστείσαι όταν επιθυμεί να απομονωθεί. Είναι ικανή και δραστήρια, γίνεται πολύ καλή σύζυγος και αφοσιώνεται στην ανατροφή των παιδιών της χωρίς να αγνοεί τη γυναικεία της πλευρά.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων