2013 Αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγούς

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013

Η διάθεσή σας θα είναι ευχάριστη τις πρώτες μέρες του μήνα. Θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε φίλους, να συζητήσετε και να κάνετε αρκετές μετακινήσεις, με τη Νέα Σελήνη στις 3 Δεκεμβρίου. Προσέξτε μόνο μην πείτε περισσότερα από όσα πρέπει σε άτομα που δεν εμπιστεύεστε και να μην είστε εύθικτοι ή αδιάλλακτοι. Οικογενειακά θέματα θα έρθουν στο προσκήνιο και πρέπει να τα ρυθμίσετε μέχρι τις 20 του μήνα. Στον επαγγελματικό τομέα θα δείξετε δυναμισμό, αλλά μην αφήσετε την ανυπομονησία και την παρόρμηση να κυριαρχήσουν, γιατί θα πάρετε λανθασμένες αποφάσεις. Η Πανσέληνος στις 17 Δεκεμβρίου στους Διδύμους μπορεί να φέρει εμπλοκή σε ένα νομικό ζήτημα ή να περιπλέξει ένα θέμα που αφορά σπουδές ή άτομα από το εξωτερικό. Στον αισθηματικό τομέα αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις, μην είστε εριστικοί και διεκδικείστε με ηρεμία το δίκιο σας.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2013

Τις πρώτες μέρες του μήνα θα είστε ανήσυχοι και προβληματισμένοι για τα οικονομικά σας, αλλά και για τη γενικότερη πορεία σας. Η έκλειψη στις 3 του μήνα εντείνει την ανασφάλειά σας και σας κάνει λίγο απαισιόδοξους. Αντιδράστε ελέγχοντας με προσοχή τα έξοδά σας και καταγράψτε όλες σας τις εκκρεμότητες, για να ξέρετε πού βαδίζετε.

Μέχρι τις 10 δεν θα μπορείτε να συγκεντρωθείτε στα καθήκοντά σας και ίσως νιώσετε μικρή αδιαθεσία. Ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζει αρκετά προβλήματα, αλλά κάποια θα λυθούν μετά τις 14 Νοεμβρίου.  Μην εμπιστεύεστε εύκολα ανθρώπους που θέλουν να συνεργαστούν μαζί σας και μην αποκαλύπτετε τα σχέδια και τις προθέσεις σας. Σύννεφα θα παρουσιαστούν στην προσωπική σας ζωή, είτε γιατί δεν καλύπτεστε από το άτομο που είναι δίπλα σας ή γιατί νιώθετε μοναξιά και απογοήτευση.

Η Πανσέληνος στις 19 σας αναγκάζει να ασχοληθείτε με πρακτικά προβλήματα και με τη διαχείριση των οικονομικών σας.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων