Δίας στο Ζυγό

Στη θέση αυτή ο Δίας εκφράζεται με άνεση, γοητεία και ειλικρίνεια, αλλά η αγάπη του για τα όμορφα πράγματα και η ανάγκη του για αρμονία τον κάνουν να απέχει από οτιδήποτε ενοχλεί την αισθητική του. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να φαίνεται μερικές φορές απόμακρος, ψυχρός ή σνομπ.

Όσοι έχουν Δία στο Ζυγό είναι πολύ κοινωνικοί, έξυπνοι, καλοσυνάτοι, διαθέτουν καλό γούστο, θέλουν την αποδοχή και την εκτίμηση των άλλων και πολλές φορές φτάνουν στα άκρα για να το καταφέρουν, χρησιμοποιώντας όποιο όπλο έχουν στα χέρια τους.

Είναι φιλικοί, ευγενικοί και φιλόξενοι. Έχουν καλλιτεχνική φλέβα και ασχολούνται με τη διακόσμηση, τις τέχνες, την αισθητική, τη διπλωματία και τις δημόσιες σχέσεις.

Δεν τους αρέσει η χειρωνακτική δουλειά, δεν αντέχουν τη μοναξιά και έχουν ανάγκη από σύντροφο, αλλά και από συνεργάτες για να νιώθουν ασφάλεια.

Αν ο Δίας δέχεται δυσαρμονικές όψεις από τους άλλους πλανήτες μπορεί να είναι επαρμένοι, ασυνεπείς, εγωκεντρικοί, άστατοι, με προβλήματα με το νόμο ή τους συνεργάτες.

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Kleio Apostolou astrologos header banner

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Προβλέψεις για το 2014

Πώς μπορεί να μας βοηθήσει μια πρόβλεψη;

Το άγνωστο μας φοβίζει, προτιμάμε μια γνωστή κατάσταση κι ας είναι δυσάρεστη, από ένα βήμα προς άγνωστη κατεύθυνση, που δεν ξέρουμε και δεν μπορούμε να ελέγξουμε τι θα μας συμβεί. Όταν αντιμετωπίζουμε ένα θέμα επαγγελματικό, οικονομικό, αισθηματικό ή ένα πρόβλημα υγείας, θέλου...

περισσότερα