12ος οίκος

Ο δωδέκατος οίκος αντιπροσωπεύει το υποσυνείδητο, τις ψυχικές δυνάμεις και αδυναμίες μας και τις βαθύτερες ανάγκες μας (Ιχθείς).

Δείχνει αν υπάρχουν καλλιτεχνικά ταλέντα , αν ένα άτομο έχει πλούσια φαντασία, αν είναι γεμάτο καλοσύνη και αυταπάρνηση ή αν έχει τάσεις φυγής από την πραγματικότητα και ροπή στα ποτά και ναρκωτικά.

Εδώ φαίνεται ότι σχετίζεται με φυλακές, νοσοκομεία και άσυλα, με χρόνια νοσήματα και ψυχικές διαταραχές. Φαίνονται επίσης οι κρυφοί εχθροί, αλλά και όλα όσα θέλουμε να κρύψουμε από το περιβάλλον μας.

Ο οίκος αυτός αποκαλύπτει τις απογοητεύσεις μας, τις θυσίες, τη μοναξιά. Δείχνει απάτες, πλαστογραφίες, αναπηρίες και αυτοκαταστροφικές τάσεις. Δείχνει ακόμα τη φιλοσοφημένη σκέψη, το φιλανθρωπικό έργο και την χωρίς όρους αγάπη.

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Kleio Apostolou astrologos header banner

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Προβλέψεις για το 2014

Πώς μπορεί να μας βοηθήσει μια πρόβλεψη;

Το άγνωστο μας φοβίζει, προτιμάμε μια γνωστή κατάσταση κι ας είναι δυσάρεστη, από ένα βήμα προς άγνωστη κατεύθυνση, που δεν ξέρουμε και δεν μπορούμε να ελέγξουμε τι θα μας συμβεί. Όταν αντιμετωπίζουμε ένα θέμα επαγγελματικό, οικονομικό, αισθηματικό ή ένα πρόβλημα υγείας, θέλου...

περισσότερα