2ος οίκος

Σε αυτό τον οίκο φαίνονται τα υλικά αποκτήματα ενός ατόμου μέσα από τις δικές του προσπάθειες, χωρίς τη βοήθεια και τη συμμετοχή τρίτων, αλλά και τι χρειάζεται για να νιώθει συναισθηματική και υλική ασφάλεια (Ταύρος).

Εδώ βλέπουμε πώς κερδίζει, αλλά και πώς ξοδεύει κάποιος τα χρήματά του, αν είναι τσιγκούνης ή σπάταλος, αν διαχειρίζεται σωστά τα εισοδήματά του και αν είναι συνεπής στα χρέη του.

Στον δεύτερο οίκο μαθαίνουμε για τα ταλέντα και τις δραστηριότητες που αποφέρουν σε κάποιον χρήματα, αλλά και για τις επενδυτικές του ικανότητες.

Ακόμα μας δίνει πληροφορίες για την επάρκεια υλικών αγαθών ή την ανασφάλεια λόγω της έλλειψής τους, αλλά και την προσπάθεια κάποιων ατόμων να γεμίσουν συναισθηματικά κενά αποκτώντας υλικά αγαθά.

Είναι ο οίκος που δείχνει τις προσωπικές μας αξίες και τον αγώνα μας για ελευθερία μέσα από την οικονομική ανεξαρτησία και τη συναισθηματική ασφάλεια.

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Kleio Apostolou astrologos header banner

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Προβλέψεις για το 2014

Πώς μπορεί να μας βοηθήσει μια πρόβλεψη;

Το άγνωστο μας φοβίζει, προτιμάμε μια γνωστή κατάσταση κι ας είναι δυσάρεστη, από ένα βήμα προς άγνωστη κατεύθυνση, που δεν ξέρουμε και δεν μπορούμε να ελέγξουμε τι θα μας συμβεί. Όταν αντιμετωπίζουμε ένα θέμα επαγγελματικό, οικονομικό, αισθηματικό ή ένα πρόβλημα υγείας, θέλου...

περισσότερα